garant-optiek-audicien-apeldoorn-slide-merken-1

Onze brillen en zonnebrillen

Loop eens binnen bij Garant Opticien Audicien uit Apeldoorn en wordt overdonderd door onze correctie- en zonnebrillenmerken. In onze collectie vindt u zowel trendy als eigenzinnige brillen en zonnebrillen, maar uiteraard zijn ook de populaire en tijdloze montuurmerken goed vertegenwoordigd bij ons in de winkel. In onze winkel adviseren wij u graag! 

Hippe brillen en zonnebrillen

Houdt u van brillen met hoekige vormen of houdt u meer van ovale modellen? Tegenwoordig kan en mag eigenlijk alles! In onze collectie vindt u correctie- en zonnebrillen van hoogwaardige kwaliteit met een ruime variatie in kleur, design, pasvorm en prijsklasse. Voor een trendy bril heeft u bij ons de keuze uit topmerken zoals Jacob-Jensen, Jaquar, Henry Julien, Slihouette, Davidoff, Menrad, JOOP!, Calvin Klein, Pro Design en D&G. Onze opticien geeft graag advies op het gebied van brilmode en toont u de nieuwste monturen. De uiteindelijke keuze is aan u!

Wilt u meer weten over de merken die u terugziet bij ons in de winkel? De onderstaande artikelen geven u een beleving per merk en kunnen helpen om uw keuze te maken. U bent van harte welkom bij Garant Opticien Audicien uit Apeldoorn, wij helpen u graag bij het kiezen van een nieuwe bril of zonnebril, die uiteraard ook op sterkte beschikbaar is.  

Naar de winkel
Top