garant-optiek-audicien-apeldoorn-slide-brillen-1

Onze unieke collectie brillen

Bij Garant Opticien Audicien weten we dat een bril kiezen een bijzondere ervaring is. Een nieuwe correctiebril moet goed bij de vorm van uw gezicht passen én aansluiten op uw persoonlijke stijl. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij een veelzijdige collectie brilmonturen van diverse merken aan. In onze winkel in Apeldoorn adviseren wij u graag over welk model het beste bij u past!

Voordelige huismerk collectie

In onze winkel in de Anklaar beschikken wij over een huismerk brillencollectie met monturen en glazen van hoogwaardige kwaliteit. Tegen een scherpe prijs schaft u een complete bril aan. Uw voordeel kan flink oplopen! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Naar de winkel

 Veiligheidsbrillen

Tijdens de jaarwisseling is het een gewoonte om vuurwerk af te steken, laten we er ook een gewoonte van maken om daarbij altijd een veiligheidsbril te dragen! Bij Garant Opticien Audicien schaft u deze bril aan, zo gaat u altijd feestelijk het nieuwe jaar in. Ook tijdens werk kan het nodig zijn een veiligheidsbril op te zetten. Om uw ogen te beschermen op de werkvloer leveren wij Europees gecertificeerde brillen van o.a. Groeneveld Intersafe en Proteye. Wij bieden een vaste collectie monturen en glaskeuze, afhankelijk van wat door uw ARBO-dienst voorgeschreven wordt op het gebied van veilig zicht.

Ons team adviseert u met plezier op het gebied van brillen, zonnebrillen en brilmode. Kom de mooie collectie bekijken bij Garant Opticien Audicien in de Anklaar te Apeldoorn!

Naar de winkel 

 Top