garant-optiek-audicien-apeldoorn-slide-brillenglazen-1

Verschillende soorten brillenglazen

Bij Garant Opticien Audicien in de Anklaar helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze op gebied van zien en horen. Scherp zicht zorgt ervoor dat u zich comfortabel voelt en precies daarom is het zo belangrijk dat u een brillenglas kiest dat past bij u persoonlijk. Heeft u multifocale glazen nodig of bureauglazen? Dienen uw glazen ontspiegeld te worden? Dit zijn vragen waar wij u graag mee verder helpen!

Brillenglas voor iedere levensstijl

Omdat u uw bril overdag draagt is de belangrijkste vraag die u zich moet stellen wat u gedurende de dag doet. Sommige mensen zitten de hele dag op kantoor en werken achter een beeldscherm, anderen zijn juist heel de dag onderweg en rijden veel auto. Misschien leest u juist heel graag boeken? Voor ieder individu zijn andere soorten brillenglazen geschikt.


Multifocale glazen

Wanneer u een bril nodig heeft om zowel veraf als dichtbij scherp te kunnen zien zijn multifocale glazen voor u de beste keuze. Dit glas bestaat uit diverse gebieden die in elkaar overlopen, ieder gebied zorgt dat u op een andere afstand scherp zicht heeft. Dit is handig wanneer u veel auto rijdt, of wanneer u graag boeken leest.  

Garant optiek audicien Apeldoorn Brillenglazen mutifocaal

Bril met bureauglazen

Om het beeldscherm van uw computer duidelijk te zien tijdens werk zijn er speciale computerbrillen ontwikkeld. De glazen corrigeren uw ogen op korte en middellange afstand waardoor het leesbereik groter wordt.  

Ontspiegeling en meekleurende brillenglazen

Ontspiegelde brillenglazen beperken reflecties tot een minimum en bieden beter contrast dan glazen die niet ontspiegeld zijn. Dit zorgt voor meer kijk- en draagcomfort en maakt autorijden een stuk veiliger. Ook meekleurende glazen brengen meer veiligheid en zorgen voor perfect zicht doordat de glazen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aanpassen. Daarnaast hebben de glazen een UV-bescherming van 100 procent. 

Kom voor gepast advies op het gebied van brillenglazen langs bij Garant Opticien Audicien in Apeldoorn. Onze opticien helpt u graag verder!

Kom langsTop