website-banner-voorwie2

Welke bril en brillenglazen passen bij u?

Een bril uitkiezen is een hele opgave. U moet namelijk verschillende keuzes maken. Vaak denken we dan ook meteen aan het montuur. Een bril moet u natuurlijk goed staan en comfortabel zitten, zodat u het prettig vindt om hem te dragen. Maar er is iets dat minstens zo belangrijk is als dat: de brillenglazen. Garant Opticien Audicien helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte bril. Van de montuurkeuze, de juiste glazen en coatings tot het inslijpen van de brillenglazen en het afstellen van het montuur. Bij ons is het kopen van een bril een waar feestje!

Goede brillenglazen

Brillenglazen maken de bril. Letterlijk, aangezien de glazen bepalen hoe goed u werkelijk ziet. Een passend en mooi montuur is zoals vanzelfsprekend belangrijk, maar dat dit montuur de perfecte brillenglazen omlijst, is essentieel voor optimaal kijkcomfort.

Voor iedereen passende bril

Alleen met het juiste montuur en glazen geniet u helemaal van de wereld om u heen. Brillenglazen zijn er in verschillende soorten. Denk hierbij aan enkelvoudige glazen, maar ook multifocale glazen zijn een optie. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende coatings. Deze extra ‘laagjes’ voorzien uw brillenglazen van extra functies. Alle ogen zijn uniek en glazen moeten helemaal bij u passen. Zo kunt u bijvoorbeeld, afhankelijk van uw leeftijd, rekening houden met verschillende zaken. Brillenglazen in kinderbrillen kunt u bijvoorbeeld beschermen tegen krassen, jongvolwassenen moeten hun ogen beschermen tegen schermverlichting en voor ouderen kunnen multifocale brillenglazen de oplossing zijn.

Garant Opticien Audicien adviseert de innovatieve Varilux multifocale brillenglazen, Eyezen multimediaglazen, Transitions meekleurende glazen, Crizal UV zonneglazen, Optifog UV en Xperio zonneglazen (Essilor). We vertellen u graag welk brillenglas het beste bij u past. Indien u op voorhand al meer informatie wilt, kunt u hieronder per doelgroep bekijken welke glas geschikt is.

Maak een afspraakTop