garant-optiek-audicien-slide-horen-2

Audicien voor hoortoestellen en gehoorbescherming

Goed kunnen horen is net zo belangrijk als goed kunnen zien, dat realiseren wij van Garant Opticien Audicien ons maar al te best. Daarom bent u niet alleen voor contactlenzen of een bril, maar ook voor een hoortoestel bij ons aan het juiste adres. Een goed gehoor garandeert namelijk kwaliteit van leven!

Gehoortest bij Garant in Apeldoorn

Tijdens uw eerste bezoek wordt een intake-gesprek gevoerd op basis van een audiogram. Hierbij wordt uw behoefte gemeten op het gebied van horen en gekeken naar hoe een hoortoestel hier een oplossing voor kan bieden. De audicien beslist dan samen met u welke toestellen op proef besteld gaan worden.


Op maat gemaakte gehoorbescherming

Tijdens het eerste bezoek aan de audicien worden oorafdrukken gemaakt. Op basis hiervan kan een oorstukje gemaakt worden dat dient als houvast voor een Achter Het Oor toestel (AHO). Er kan ook gekozen worden om een zogenaamd oorschaaltje te maken, deze heeft dezelfde functie en vormt tevens de behuizing van het In Het Oor hoortoestel (IHO). Wanneer uw gehoorbescherming op maat is zit deze ook comfortabel en heeft u er geen last van. 

Meer weten over onze hooroplossingen? Bel gerust op 055 - 366 28 58 of maak een afspraak om uw gehoor te laten testen door één van onze gediplomeerde audiciens bij Garant Opticien Audicien. We zijn gevestigd in winkelcentrum de Anklaar.

Kom langs

Garant-optiek-audicien-Apeldoorn-afbeelding-naast-Horen-1


Top