garant-optiek-audicien-slide-oogzorg-1

Oogzorg en oogonderzoek bij Garant Opticien Audicien

De beste zorg voor uw ogen, dat is voor u belangrijk en voor ons ook. Wij willen en kunnen u dit geven bij Garant Opticien Audicien in Apeldoorn. Voor oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg, maar ook voor oogmetingen en uitgebreider oogonderzoek verwelkomen wij u graag in onze winkel.

Optometrie in Apeldoorn

Een scherp zicht zorgt dat u zich comfortabel voelt, optimaal presteert en extra geniet van de dingen om u heen. Omdat wij u enkel de beste oogzorg willen bieden worden onze oogmetingen uitsluitend door gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd. Het onderzoek wordt met zorg en geavanceerd apparatuur uitgevoerd. Voor optimaal onderzoek bieden wij een keur van mogelijkheden, van basis onderzoek tot speciaal optometrisch onderzoek. Ook bieden wij een speciaal onderzoek aan voor kinderen.


Bezoek oogarts

Wanneer nodig zal de optometrist u doorverwijzen naar uw huisarts of een oogarts. Normaal gesproken zijn hiervoor lange wachtrijen. Echter kunnen wij in het geval dat oogheelkundig onderzoek dringend is, overleggen met de arts en zorgen dat u snel geholpen wordt.

Garant-optiek-audicien-Apeldoorn-afbeelding-naast-Oogzorg-1

Bij Garant Opticien Audicien bent u altijd welkom voor een oogcontrole en uitgebreid advies. Wij nemen graag de tijd voor u, daarom kunt u het beste eerst een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens in winkelcentrum de Anklaar!

Online afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top