garant-optiek-audicien-slide-oogmeting-1

Oogmeting bij Garant Opticien Audicien in Apeldoorn

Bij een basis oogmeting bepalen wij de sterktes van uw ogen en kan vastgesteld worden of u last heeft van een afwijking aan de ogen. Wanneer u de gezondheid van uw ogen periodiek laat controleren door een optometrist of oogarts volstaat een eenvoudige oogmeting zoals deze.

Standaard refractie onderzoek

Dit onderzoek bestaat uit een oogmeting per oog (monoculaire refractie), de balans tussen de twee ogen (binoculaire refractie) en tot slot een oogdruk controle door middel van een non-contact tonometer. We meten de oogdruk omdat dit een belangrijke oorzaak is voor het onstaan van glaucoom. Het uitvoeren van een oogmeting is geheel gratis bij Garant Opticien Audicien in Apeldoorn.

Uitgebreider onderzoek van uw ogen

Wanneer uw ogen niet periodiek gecontroleerd worden door een optometrist of oogarts adviseren wij u om tweejaarlijks een basis optometrisch onderzoek uit te laten voeren. Anders dan de oogmeting, die kosteloos is, zijn aan uitgebreider onderzoek wel kosten verbonden. Voor meer informatie over dit onderzoek en de bijkomende kosten kunt u het beste even contact opnemen.

Bij Garant Opticien Audicien in Apeldoorn staan we voor u klaar! Voor vragen, advies of het maken van een afspraak voor oogonderzoek belt u ons op 055 - 366 28 58. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.


Top